Amerikai Kémes recept

Elkészítése:
A tojások sárgáját porcukorral simára kavarjuk, majd apránként hozzáadunk 20 dkg sütőporos lisztet, majd 15 kanál vizet. A tésztát előmelegített sütőben 180-200 fokon tűpróbáig sütjük.
Krém:
A vaníliás pudingporokat fél liter vízzel megfőzzük, amíg a krém fő a tojások fehérjét 5 kanál cukorral kemény habbá verjük. Ha kész a pudingos krém forrón összekeverjük a kemény tojáshabbal. Ezt a megsült tésztára tesszük, és a lekapcsolt de meleg sütőbe tesszük kb. 5 percre. Fél liter habtejszínt 1 vaníliás cukorral kemény habbá verünk, majd a kihűlt krémes tészta tetejére kenjük. Csokireszelékkel díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »