Amerikai Kémes recept

Elkészítése:
A tojások sárgáját porcukorral simára kavarjuk, majd apránként hozzáadunk 20 dkg sütőporos lisztet, majd 15 kanál vizet. A tésztát előmelegített sütőben 180-200 fokon tűpróbáig sütjük.
Krém:
A vaníliás pudingporokat fél liter vízzel megfőzzük, amíg a krém fő a tojások fehérjét 5 kanál cukorral kemény habbá verjük. Ha kész a pudingos krém forrón összekeverjük a kemény tojáshabbal. Ezt a megsült tésztára tesszük, és a lekapcsolt de meleg sütőbe tesszük kb. 5 percre. Fél liter habtejszínt 1 vaníliás cukorral kemény habbá verünk, majd a kihűlt krémes tészta tetejére kenjük. Csokireszelékkel díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »