Ágnes szelet recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tészta:
- 10 evőkanál cukor
- 1,5 dl olaj
- 8 ek liszt
- 3 ek kakaópor
- 10
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1,5 cs sütőpor
Krém:
- 3 cs főzős vanília ízű pudingpor
- 0,5 l habtejszín
- 1 l tej
- 3 ek cukor
Elkészítése:
A tojások sárgáját a cukorral,olajjal,liszttel,kakaóporral,sütőporral összekeverjük,végül a tojás felvert habját is hozzárakjuk. Sütőpappírral bélelt (kb28x38-as)tepsibe tesszük,előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük, majd ha megsült ketté vágjuk. A krémhez a pudingport a tejjel és a cukorral sűrűre főzzük,ha kihűlt,3 dl keményre vert habtejszínnel összekeverjük.A krémet rákenjük a félbevágott tészta aljára,rárakjuk a másik felét,és a maradék keményre vert hullalát rákenjük. A tetejét bármilyen gyümölccsel,kakaóporral,csokiforgáccsal díszíthetjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »