Ágnes szelet recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
Tészta:
- 10 evőkanál cukor
- 1,5 dl olaj
- 8 ek liszt
- 3 ek kakaópor
- 10
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1,5 cs sütőpor
Krém:
- 3 cs főzős vanília ízű pudingpor
- 0,5 l habtejszín
- 1 l tej
- 3 ek cukor
Elkészítése:
A tojások sárgáját a cukorral,olajjal,liszttel,kakaóporral,sütőporral összekeverjük,végül a tojás felvert habját is hozzárakjuk. Sütőpappírral bélelt (kb28x38-as)tepsibe tesszük,előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük, majd ha megsült ketté vágjuk. A krémhez a pudingport a tejjel és a cukorral sűrűre főzzük,ha kihűlt,3 dl keményre vert habtejszínnel összekeverjük.A krémet rákenjük a félbevágott tészta aljára,rárakjuk a másik felét,és a maradék keményre vert hullalát rákenjük. A tetejét bármilyen gyümölccsel,kakaóporral,csokiforgáccsal díszíthetjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »


