Kráter szelet recept
Hozzávalók:
- 2 cs vaníliás pudingpor
- 1 l tej
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 25 dkg cukor
- 2 csomag vaníliás cukor
- 1 dl étolaj
- 2 evőkanál kakaópor
- 1 csomag sütőpor
- 4 evőkanál porcukor
- 2 dl tejföl
- 25 dkg liszt
Elkészítése:
A pudingporokat felfőzzük a tejben 5 ek cukorral, majd hagyjuk kihűlni.
A tésztához a tojások sárgáját kikeverjük 15 dkg cukorral, 1 cs vaníliás cukorral, majd folyamatos keverés mellett hozzáadjuk az olajat, majd az átszitált lisztet, sütőport a kakaóport és végül beleforgatjuk óvatosan a keményre vert habot. Kivajazott és lisztezett gáztepsibe öntjük a tésztát és vizes kanállal kis halmokat teszünk elszórva a tésztába.
180 fokon tűpróbáig sütjük. 2 dl tejfölt kikeverjük 4 ek porcukorral és 1 cs vaníliás cukorral, majd a még forró tésztára simítjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

