Kókuszos tekercs recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Piskótához:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 ek liszt
- 1 ek kakaópor
- 1 ek víz
- késhegynyi sütőpor
Krémhez:
- 4 dl tej
- 1 cs tejszínízű pudingpor
- 10 dkg kókuszreszelék
- 4 ek cukor
- 5 dkg vaj
Díszítéshez:
- 3 dl habtejszín
- 1 tk kakaópor
Elkészítése:
A piskótához az egész tojásokat a cukorral 8 percig elektromos keverővel habosra keverjük, majd hozzáadjuk a vizet.
A sütőport, a kakaóport, a lisztet összekeverjük és egy fakanállal könnyedén hozzákeverjük a tojásokhoz. 180 fokra melegített sütőben egy 30*30 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsiben megsütjük. Nedves konyharuhában feltekerjük és hagyjuk kihűlni.
A pudingport a tejjel, cukorral, felfőzzük és a margarint, kókuszreszeléket hozzákeverjük. Még meleg állapotban a tekercset megtöltjük, feltekerjük.
A tejszínhabot felverjük, felébe kakaóport keverünk és díszítjük a sütit. Csoki darabkákat is szórtam rá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »