Kókuszos sütinyalóka házilag (popcake maker készülékkel) recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 120 g finomliszt
- 140 g porcukor
- 1 1/2 teáskanál sütőpor
- csipet só
- 40 g nem sózott vaj (szobahőmérsékletű)
- 120 ml tej
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1/4 teáskanál vaníliakivonat
- tortabevonó
- kókuszreszelék
Elkészítése:
Öntsük a lisztet, a cukrot, a sütőport, a sót és a vajat egy elektromos keverőgépbe és keverjük alacsony sebességen, amíg homokszerű állagot nem kap. Fokozatosan öntsük bele a tej felét és keverjük, amíg fel nem veszi a tejet.
Verjük fel a tojást, a vanília kivonatot és a maradék tejet egy külön tálban néhány másodperc alatt, majd öntsük a lisztes keverékhez és alaposan dolgozzuk össze.
Melegítsük elő a sütinyalóka készítőt vagy a minifánk sütőt és töltsük fel a tésztával. 5 perc sülés után kivehető a tészta a formából.
Miután kihűlt a tészta, felolvasztott tortabevonóban és kókuszreszelékben megforgatjuk a golyókat.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »