Kókuszos-karamellás sütemény recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
Tésztához:
- 6 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 ek liszt
- 6 ek cukor
- 1 sütőpor
- 2 ek kókuszreszelék
Krémhez:
- 3-4 ek cukor
- 5 dl tej
- 1 karamellás pudingpor (főzős)
- 3 ek kókuszreszelék
Tetejére:
- kókuszreszelék
Elkészítése:
A tojások fehérjét kemény habbá verjük. A sárgáját összekeverjük cukorral. Utána a felvert tojásfehérjéhez hozzáadjuk a lisztet, a sütőport és a tojások sárgáját, a kókuszreszeléket, és óvatosan összekeverjük.
Kivajazott, lisztezett, tepsiben (35*20 cm) megsütjük. A krémhez a pudingport a tejjel és cukorral kikeverjük.
A maradék tejet feltesszük, főni teszünk bele kókuszreszeléket, ha forr, a tej beletesszük a pudingport és sűrűsödésig hagyjuk főni.
Ha kihűlt a piskóta rákenjük a krémet a tetejére és megszórjuk kókuszreszelékkel. A piskótát akár ketté is lehet vágni és megtölteni.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.