Kókuszos hókifli recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg liszt
- 10 dkg kókuszreszelék
- 10 dkg cukor
- csipet só
- 20 dkg margarin
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 2 vaníliás cukor
- porcukor a forgatáshoz
Elkészítése:
A liszthez adjuk a kókuszreszeléket,cukrot,sót,a tojássárgákat és rámorzsoljuk a hideg margarint. Az összetevőket gyorsan összedolgozzuk omlós tésztává, majd fóliába csomagolna eltesszük pihenni hidegre. Körülbelül egy óra múlva kivesszük és ujjnyi rudakat gyúrunk, amiket 5 cm-es darabokra vagdalunk. Ezekből kifliket formálunk, majd sütőlemezre, vagy tepsibe tesszük és 190 fokon sütjük. Vigyázzunk, mert kevés ideig kell sütni. Figyeljük az alját, hogy ne barnuljon meg. Sütés után porcukorba forgatjuk. Nagyon finom és sokáig eláll.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »