Hólabda recept

Hozzávalók:
Tészta
- 1 sütőpor
- 27 dkg liszt
- 2 ek. kakaópor
- 8 ek. forró víz
- 40 dkg porcukor
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Krém:
- 1 vanília cukor
- 25 dkg porcukor
- 1 kocka margarin
- 5 ek. liszt
- 1/2 l. tej
Forgatáshoz:
- kókuszreszelék
Tetejére:
- olvasztott csoki
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit kikeverjük, a felvert tojásfehérjét a végén forgatjuk bele, óvatosan. Gáztepsiben 2x-re sütjük meg, hogy ne legyen vastag, tűpróbáig sütjük. Krém: a lisztet és a tejet sűrű péppé főzzük. Amíg hűl kikeverjük a porcukrot és a Ramát, utána összekeverjük a kettőt. A tésztát kiszaggatjuk, a közepét és az oldalát megkenjük a krémmel, és meghempergetjük a kókuszreszelékben, tetejére pedig csokit öntünk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »