Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Hólabda recept

Hólabda
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:
    Tészta

    • 1 sütőpor
    • 27 dkg liszt
    • 2 ek. kakaópor
    • 8 ek. forró víz
    • 40 dkg porcukor
    • 8  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS

    Krém:

    • 1 vanília cukor
    • 25 dkg porcukor
    • 1 kocka margarin
    • 5 ek. liszt
    • 1/2 l. tej

    Forgatáshoz:

    • kókuszreszelék

    Tetejére:

    • olvasztott csoki

    Elkészítése:

    A tészta hozzávalóit kikeverjük, a felvert tojásfehérjét a végén forgatjuk bele, óvatosan. Gáztepsiben 2x-re sütjük meg, hogy ne legyen vastag, tűpróbáig sütjük. Krém: a lisztet és a tejet sűrű péppé főzzük. Amíg hűl kikeverjük a porcukrot és a Ramát, utána összekeverjük a kettőt. A tésztát kiszaggatjuk, a közepét és az oldalát megkenjük a krémmel, és meghempergetjük a kókuszreszelékben, tetejére pedig csokit öntünk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá