Hólabda recept

Hozzávalók:
Tészta
- 1 sütőpor
- 27 dkg liszt
- 2 ek. kakaópor
- 8 ek. forró víz
- 40 dkg porcukor
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Krém:
- 1 vanília cukor
- 25 dkg porcukor
- 1 kocka margarin
- 5 ek. liszt
- 1/2 l. tej
Forgatáshoz:
- kókuszreszelék
Tetejére:
- olvasztott csoki
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit kikeverjük, a felvert tojásfehérjét a végén forgatjuk bele, óvatosan. Gáztepsiben 2x-re sütjük meg, hogy ne legyen vastag, tűpróbáig sütjük. Krém: a lisztet és a tejet sűrű péppé főzzük. Amíg hűl kikeverjük a porcukrot és a Ramát, utána összekeverjük a kettőt. A tésztát kiszaggatjuk, a közepét és az oldalát megkenjük a krémmel, és meghempergetjük a kókuszreszelékben, tetejére pedig csokit öntünk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »