Cseh kifli recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 50 dkg porcukor
- 25 dkg kókusz reszelék
- 25 dkg margarin
- 20 dkg liszt
- 2 kk szódabikarbóna
- 2 kk szalalkáli
- 2 tábla étcsokoládé
Elkészítése:
A hozzávalókat összedolgozzuk. A margarint meg is lehet olvasztani. Enyhén morzsás tésztát kapunk. Belenyomkodjuk a kifli formába. Tepsibe tesszük a kifliket és kis fokozaton világos barnára sütjük. Vigyázzunk mivel nagyon gyorsan megsül. A kifli két végét olvasztott csokiba
mártjuk. Kiadós, sokáig fogyasztható vendégváró süti. Egy adag kb 60 db.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.