Cseh kifli recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 50 dkg porcukor
- 25 dkg kókusz reszelék
- 25 dkg margarin
- 20 dkg liszt
- 2 kk szódabikarbóna
- 2 kk szalalkáli
- 2 tábla étcsokoládé
Elkészítése:
A hozzávalókat összedolgozzuk. A margarint meg is lehet olvasztani. Enyhén morzsás tésztát kapunk. Belenyomkodjuk a kifli formába. Tepsibe tesszük a kifliket és kis fokozaton világos barnára sütjük. Vigyázzunk mivel nagyon gyorsan megsül. A kifli két végét olvasztott csokiba
mártjuk. Kiadós, sokáig fogyasztható vendégváró süti. Egy adag kb 60 db.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »

