Cseh kifli

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 50 dkg porcukor
  • 25 dkg kókusz reszelék
  • 25 dkg margarin
  • 20 dkg liszt
  • 2 kk szódabikarbóna
  • 2 kk szalalkáli
  • 2 tábla étcsokoládé

Elkészítése:
A hozzávalókat összedolgozzuk. A margarint meg is lehet olvasztani. Enyhén morzsás tésztát kapunk. Belenyomkodjuk a kifli formába. Tepsibe tesszük a kifliket és kis fokozaton világos barnára sütjük. Vigyázzunk mivel nagyon gyorsan megsül. A kifli két végét olvasztott csokiba
mártjuk. Kiadós, sokáig fogyasztható vendégváró süti. Egy adag kb 60 db.