Bounty szelet recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
A tésztházoz:
- 15 dkg porcukor
- 25 dkg liszt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 12,5 dkg margarin
- 1 csomag sütőpor
- 1 ek kakaó
Kókuszos töltelékhez:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje kemény habja
- 25 dkg porcukor
- 25 dkg kókuszreszelék
Sárga krémhez:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 3 ek. liszt
- 3 dl tej
- 12,5 dkg margarin
- 15 dkg porcukor
A díszítéshez:
- 1 db étcsokis tortabevonó vagy tortadara
Elkészítése:
A sütőporos, szitált lisztet összemorzsoljuk a margarinnal, hozzáadjuk a cukrot, a kakaót, a tojásokat és összegyúrjuk. 2 lapra nyújtjuk, az egyiket kikent, lisztezett közepes tepsibe fektetjük.
A kókuszos töltelék hozzávalóit összekeverjük úgy, hogy ne törjük össze a habot, majd ráöntjük a tésztára. Erre jön a tészta másik fele, és előmelegített sütőben kisütjük.
A kihűlt tésztára jön a sárga krém. Ehhez a tejet felforraljuk, felöntjük vele a liszttel, cukorral elkevert tojássárgáját, és sűrűre főzzük. Ha kihűlt, elegyítjük a kikevert margarinnal és a tészta tetejére kenjük. A tetejét tortabevonóval bevonjuk vagy csoki reszeléket szórunk rá.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »