Hozzávalók:
A tésztházoz:
Kókuszos töltelékhez:
Sárga krémhez:
A díszítéshez:
Elkészítése:
A sütőporos, szitált lisztet összemorzsoljuk a margarinnal, hozzáadjuk a cukrot, a kakaót, a tojásokat és összegyúrjuk. 2 lapra nyújtjuk, az egyiket kikent, lisztezett közepes tepsibe fektetjük.
A kókuszos töltelék hozzávalóit összekeverjük úgy, hogy ne törjük össze a habot, majd ráöntjük a tésztára. Erre jön a tészta másik fele, és előmelegített sütőben kisütjük.
A kihűlt tésztára jön a sárga krém. Ehhez a tejet felforraljuk, felöntjük vele a liszttel, cukorral elkevert tojássárgáját, és sűrűre főzzük. Ha kihűlt, elegyítjük a kikevert margarinnal és a tészta tetejére kenjük. A tetejét tortabevonóval bevonjuk vagy csoki reszeléket szórunk rá.