Kókuszos krémes kocka recept
Hozzávalók:
Tésztához:
- 7
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje - 30 dkg porcukor
- 25 dkg kókuszreszelék
- 5 evőkanál liszt
- 1/2 cs sütőpor
A krémhez:
- 6 dl tej
- 2 cs vaníliás pudingpor
- 1 evőkanál liszt
- 20 dkg porcukor
- 25 dkg margarin
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája - 2 evőkanál őrölt kávé
A tetejére:
- 5 dl habtejszín
Elkészítése: Elkészítése:
A tojásfehérjéket a porcukorral keményre verjük, majd belekeverjük a sütőporral elkevert lisztet és a kókuszreszeléket. Egy 25×39 cm-es tepsit szilikonos sütőpapírral kibélelünk és a tésztát egyenletesen elsimítjuk benne. 180 fokra melegített sütőben megsütjük.
A a krémhez a pudingporokat a liszttel, tojás sárgájával, porcukorral, kevés tejjel csomómentesre elkeverjük, majd a többi tejet hozzáadjuk és és sűrűre felfőzzük, majd kihűtjük. Ezután a margarinnal, őrölt fekete kávéval habosra keverjük.
A kihűt kókuszos tésztára simítjuk a krémet.
A habtejszínt felverjük keményre és a krémre kenjük.
Nagyon finom!
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

