Hozzávalók:
Tésztához:
A krémhez:
A tetejére:
Elkészítése: Elkészítése:
A tojásfehérjéket a porcukorral keményre verjük, majd belekeverjük a sütőporral elkevert lisztet és a kókuszreszeléket. Egy 25×39 cm-es tepsit szilikonos sütőpapírral kibélelünk és a tésztát egyenletesen elsimítjuk benne. 180 fokra melegített sütőben megsütjük.
A a krémhez a pudingporokat a liszttel, tojás sárgájával, porcukorral, kevés tejjel csomómentesre elkeverjük, majd a többi tejet hozzáadjuk és és sűrűre felfőzzük, majd kihűtjük. Ezután a margarinnal, őrölt fekete kávéval habosra keverjük.
A kihűt kókuszos tésztára simítjuk a krémet.
A habtejszínt felverjük keményre és a krémre kenjük.
Nagyon finom!
Jó étvágyat hozzá!