Kókuszos krémes recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
Tészta:
- 30 dkg liszt
- ½ csomag sütőpor
- 2 evőkanál kakaó
- 15 dkg porcukor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 15 dkg margarin
Töltelék:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS fehérje - 20 dkg porcukor
- 20 dkg kókuszreszelék /habbá verjük/
Krém:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája - 3 evőkanál liszt
- 3 dl tej
- 4 csomag vaníliás cukor
- 25 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
Tetejére:
- csokireszelék
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. Ha nem akar összeállni 2-3 evőkanál tejet adunk hozzá. 2 cipót formázunk.
Az egyik cipót kinyújtjuk a tepsi aljába és az összekevert tölteléket ráöntjük,majd befedjük a másik kinyújtott cipóval. Együtt megsütjük.
A krémhez a tojások sárgáját a porcukorral és a tejjel sűrű péppé főzzük,majd kihűtjük.
A margarint a porcukorral habosra keverjük és a főtt krémmel krémesre keverjük.
Ezt kenjük a megsült, kihűlt tésztára. Végül megszórjuk csokireszelékkel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

