Kókuszos krémes recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tészta:
- 30 dkg liszt
- ½ csomag sütőpor
- 2 evőkanál kakaó
- 15 dkg porcukor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg margarin
Töltelék:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS fehérje
- 20 dkg porcukor
- 20 dkg kókuszreszelék /habbá verjük/
Krém:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- 3 evőkanál liszt
- 3 dl tej
- 4 csomag vaníliás cukor
- 25 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
Tetejére:
- csokireszelék
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. Ha nem akar összeállni 2-3 evőkanál tejet adunk hozzá. 2 cipót formázunk.
Az egyik cipót kinyújtjuk a tepsi aljába és az összekevert tölteléket ráöntjük,majd befedjük a másik kinyújtott cipóval. Együtt megsütjük.
A krémhez a tojások sárgáját a porcukorral és a tejjel sűrű péppé főzzük,majd kihűtjük.
A margarint a porcukorral habosra keverjük és a főtt krémmel krémesre keverjük.
Ezt kenjük a megsült, kihűlt tésztára. Végül megszórjuk csokireszelékkel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »