Kókuszos – kakaós keksz recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 200 g margarin (vagy kókuszolaj)
- 100 g porcukor
- 240 g sima liszt (120 g sima liszt, 120 g zabpehelyliszt)
- 100 g kókuszreszelék
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 2 ek holland kakaópor
Elkészítése:
A margarint habosra keverjük a porcukorral. Hozzáadjuk a kókuszreszeléket, lisztet, tojássárgákat és a kakaót. Alaposan összedolgozzuk, majd keksznyomóba téve különböző formákat nyomunk ki. Előremelegített sütőben, zsírpapírra téve kb. 15 percig sütjük.
Tipp: a sima lisztet fele arányban helyettesíthetjük zabpehelyliszttel, a margarint meg kókuszolajjal. Így diétásabb!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »