Kókuszos – kakaós keksz recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 200 g margarin (vagy kókuszolaj)
- 100 g porcukor
- 240 g sima liszt (120 g sima liszt, 120 g zabpehelyliszt)
- 100 g kókuszreszelék
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 2 ek holland kakaópor
Elkészítése:
A margarint habosra keverjük a porcukorral. Hozzáadjuk a kókuszreszeléket, lisztet, tojássárgákat és a kakaót. Alaposan összedolgozzuk, majd keksznyomóba téve különböző formákat nyomunk ki. Előremelegített sütőben, zsírpapírra téve kb. 15 percig sütjük.
Tipp: a sima lisztet fele arányban helyettesíthetjük zabpehelyliszttel, a margarint meg kókuszolajjal. Így diétásabb!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »
Szemezgetés a gofrik világából-10 ínycsiklandó variáció
Ki mondta, hogy a gofri csak édesség lehet? Ebben a válogatásban olyan rece
Tovább olvasom »
A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »