Kókuszos csoda recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tészta:
- 7
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 ek liszt
- 7 ek cukor
- 1 cs sütőpor
- 1 ek kakaópor
Kókuszos krém:
- 1 l tej
- 2 cs vaníliás pudingpor
- cukor ízlés szerint
- 40 dkg margarin
- kókuszreszelék ízlés szerint
Epres krém:
- 1 l tej
- 2 cs eperízű pudingpor
- cukor ízlés szerint
Tetejére:
- habtejszín
- kakaópor
Rétegek közé:
- négyezt alakú háztarási keksz
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk. A tojásfehérjéket géppel habbá verjük, majd beletesszük a lisztet, cukrot, tojás sárgáját, sütőport és a kakaóport. Egy nagyobb tepsiben megsütjük a lapot.
A kókuszos krémhez a tejbe belekeverjük a pudingport, majd sűrű krémmé főzzük. A margarint kihabosítjuk a kókuszreszelékkel, majd a kihűlt pudinghoz adjuk és jól elkeverjük.
Az epres krémhez a pudingporokat felfőzzük a tejben a cukorral.
A lapot benne hagyjuk a tepsiben, majd rásimítjuk a kókuszos krémet, tetejét kirakjuk a keksszel és erre öntjük az epres krémet. A tejszínt felverjük, a sütemény tetejére simítjuk és megszórjuk kakaóporral. Egy észjakára hűtőbe tesszük, majd másnap szeleteljük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »