Kókuszos csoda recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tészta:
- 7
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 ek liszt
- 7 ek cukor
- 1 cs sütőpor
- 1 ek kakaópor
Kókuszos krém:
- 1 l tej
- 2 cs vaníliás pudingpor
- cukor ízlés szerint
- 40 dkg margarin
- kókuszreszelék ízlés szerint
Epres krém:
- 1 l tej
- 2 cs eperízű pudingpor
- cukor ízlés szerint
Tetejére:
- habtejszín
- kakaópor
Rétegek közé:
- négyezt alakú háztarási keksz
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk. A tojásfehérjéket géppel habbá verjük, majd beletesszük a lisztet, cukrot, tojás sárgáját, sütőport és a kakaóport. Egy nagyobb tepsiben megsütjük a lapot.
A kókuszos krémhez a tejbe belekeverjük a pudingport, majd sűrű krémmé főzzük. A margarint kihabosítjuk a kókuszreszelékkel, majd a kihűlt pudinghoz adjuk és jól elkeverjük.
Az epres krémhez a pudingporokat felfőzzük a tejben a cukorral.
A lapot benne hagyjuk a tepsiben, majd rásimítjuk a kókuszos krémet, tetejét kirakjuk a keksszel és erre öntjük az epres krémet. A tejszínt felverjük, a sütemény tetejére simítjuk és megszórjuk kakaóporral. Egy észjakára hűtőbe tesszük, majd másnap szeleteljük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »