Kókuszos barackos lepény recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 nagyobb
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 ek liszt
- 1 ek kókuszreszelék
- 4 ek kristálycukor
- 1/2 csomag sütőpor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 6-7 db egész kajszibarack (kissé érett és egészséges)
Szóráshoz:
- porcukor
Elkészítése:
Egy 30×20 cm-es teflonbevonatú tepsit kicsit vajazva, lisztezve előkészítünk.
A tojásokat a robotgép táljába ütjük és a cukorral, és a vaníliás cukorral 20 perc alatt keményre felverjük. A lisztet a sütőporral, és a kókuszreszelékkel elkeverjük, majd a kész tojásos masszához vegyítjük.
A kikent tepsibe öntjük és félbevágott, lisztbe mártott barackokkal kirakjuk úgy, hogy 8 db négyzet legyen belőle. 180 fokon 20 perc alatt megsütjük és porcukorral megszórjuk. Szép egyenletes négyzetekre vágjuk, úgy, hogy a közepén legyen a barack.
Frissen kell elfogyasztani, mert a melegben a barack megromlik, és a hűtőbe sem jó, mert keményedésre hajlamos.
Tanácsok, tippek:
Gyereknek hideg kakaóval, vagy teával, tejjel kitűnő uzsonna, de kínálgassuk vendégeinknek, akiket szeretettel meghívunk.
Tipp:
Saját receptem,amit szívesen ajánlok.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »