Keksz recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
A tésztához:
- 25 dkg finomliszt
- 12 dkg kakaópor
- 1 tk szódabikarbóna
- 1/2 csomag sütőpor
- 12 dkg porcukor
- 1 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 15 dkg margarin
- 3-4 evőkanál tej
- 1 teáskanál rumaroma
A krémhez:
- 5 dkg margarin
- 25 dkg porcukor
- 1 tk vaníliaaroma
- 4 evőkanál habtejszín
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd nyújtjuk 3 mm vastagra és tetszőleges szaggatóval kiszúrjuk.
Sütőlapra tesszük és 160 fokos sütőben 7 perc alatt megsütjük.
A krém hozzávalóit robotgéppel kikeverjük, majd 2-2 kekszet a krémmel összeragasztjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »









