Gyümölcsös tiramisu recept

Elkészítése:
A piskótát elkészítjük, felverjük a tojásfehérjét a cukorral és a hideg vízzel, majd hozzáadjuk a lisztet, a tojás sárgáját és a sütőport. 26 cm-es kerek formába öntjük és kb. 50 percig sütjük.
A tejszínt felverjük a zselatin fixxel, a tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját kikeverjük habosra, majd hozzáadjuk a natúr sajtkrémet.
A tojás fehérjét felverjük kemény habbá.
Ezeket az anyagokat összekeverjük és a piskótára először a málnát tesszük rá, majd jön a tejszínes krém és a végén a tetejét megszórjuk kakaóporral.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »