Karamellás krémes recept
Ők is elkészítették
Elkészítése:
Piskóta elkészítése:
A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és a kakaót.
20 perc alatt megsütjük 180 fokra melegített sütőben.
A krém elkészítése:
Egy lábasba a cukrot arany barnára pirítjuk, majd felöntjük 1 dl tejjel. Olvadásig kevergetjük lassú tűzön.
A lisztet csomómentesre keverjük a 2 dl tejjel és a karamellt besűrítjük. Kihűtjük, majd a 2 dl keményre vert tejszínnel kihabosítjuk.
A kihűlt tésztalapra kenjük.
A 2 dl tejszínt keményre verjük és krémre simítjuk.
Karamell darabokkal díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »


