Karácsonyi linzer recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 30 dkg finomliszt20 dkg margarin
- 10 dkg porcukor
- 1 cs vaníliás cukor
- 1 citrom héja
- 1 teáskanál sütőpor
- csipet só
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
Elkészítése:
A hozzávalókat egy tálba tesszük és jól összegyúrjuk.
A kissé ragacsos tésztát fóliába csomagoljuk és 1 órán át hűtőben pihentetjük, majd lisztezett felületen kinyújtjuk a tésztát és linzerkiszúróval kiszaggatjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsiben, 180 fokra előmelegített sütőben nagyjából 10 perc alatt megsütjük, majd tetszés szerint lekvárral összeragasztva kínáljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.