Karácsonyi linzer recept
Hozzávalók:
- 30 dkg finomliszt20 dkg margarin
- 10 dkg porcukor
- 1 cs vaníliás cukor
- 1 citrom héja
- 1 teáskanál sütőpor
- csipet só
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
Elkészítése:
A hozzávalókat egy tálba tesszük és jól összegyúrjuk.
A kissé ragacsos tésztát fóliába csomagoljuk és 1 órán át hűtőben pihentetjük, majd lisztezett felületen kinyújtjuk a tésztát és linzerkiszúróval kiszaggatjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsiben, 180 fokra előmelegített sütőben nagyjából 10 perc alatt megsütjük, majd tetszés szerint lekvárral összeragasztva kínáljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »