Karácsonyi linzer recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg finomliszt20 dkg margarin
- 10 dkg porcukor
- 1 cs vaníliás cukor
- 1 citrom héja
- 1 teáskanál sütőpor
- csipet só
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
Elkészítése:
A hozzávalókat egy tálba tesszük és jól összegyúrjuk.
A kissé ragacsos tésztát fóliába csomagoljuk és 1 órán át hűtőben pihentetjük, majd lisztezett felületen kinyújtjuk a tésztát és linzerkiszúróval kiszaggatjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsiben, 180 fokra előmelegített sütőben nagyjából 10 perc alatt megsütjük, majd tetszés szerint lekvárral összeragasztva kínáljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »