Kakaós-áfonyás csiga recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 csomag leveles tészta
- 12 dkg friss áfonya
- 5 dkg instant cukrozott kakaó
- kevés FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
- porcukor a szóráshoz
Elkészítése:
A tésztát kiolvasztjuk, és téglalap alakúra nyújtjuk. Megkenjük tojásfehérjével, rászitáljuk a cukrozott kakaót, majd az áfonyát rárakosgatjuk.
Szorosan feltekerjük, és éles késsel 1,5 cm-es vastagságúra vágjuk. A csigákat papírral bélelt tepsire helyezzük, és 200 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütjük. Porcukorral meghintve tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.