Kakaós-áfonyás csiga recept

Hozzávalók:
- 1 csomag leveles tészta
- 12 dkg friss áfonya
- 5 dkg instant cukrozott kakaó
- kevés
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
- porcukor a szóráshoz
Elkészítése:
A tésztát kiolvasztjuk, és téglalap alakúra nyújtjuk. Megkenjük tojásfehérjével, rászitáljuk a cukrozott kakaót, majd az áfonyát rárakosgatjuk.
Szorosan feltekerjük, és éles késsel 1,5 cm-es vastagságúra vágjuk. A csigákat papírral bélelt tepsire helyezzük, és 200 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütjük. Porcukorral meghintve tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »