Kakaós-áfonyás csiga recept

Hozzávalók:
- 1 csomag leveles tészta
- 12 dkg friss áfonya
- 5 dkg instant cukrozott kakaó
- kevés
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
- porcukor a szóráshoz
Elkészítése:
A tésztát kiolvasztjuk, és téglalap alakúra nyújtjuk. Megkenjük tojásfehérjével, rászitáljuk a cukrozott kakaót, majd az áfonyát rárakosgatjuk.
Szorosan feltekerjük, és éles késsel 1,5 cm-es vastagságúra vágjuk. A csigákat papírral bélelt tepsire helyezzük, és 200 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütjük. Porcukorral meghintve tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »