Kajszibarackos pite recept
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, a 2/3-ad részét kinyújtjuk és egy 24×22 cm-es sütőpapírral bélelt tepsibe borítjuk. A tojás fehérjét cukorral kemény habbá verjük, hozzáadjuk a pudingport, az apróra vágott barackot és az étkezési keményítőt.
Összekeverjük és a tésztára egyenletesen elsimítjuk, majd a töltelékre reszeltjük a maradék tésztát. 180 fokos sütőben sütjük, majd amikor kihűlt szeleteljük. Porcukorral és lekvárral díszítjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »