Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kajszibarackos pite recept

Kajszibarackos pite
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg liszt
    • 15 dkg porcukor
    • 20 dkg margarin
    • fél csomag sütőpor
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
    • 1 kanál tejföl

    Töltelék

    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS fehérje
    • 6-7 dkg cukor
    • 1 csomag vaníliás pudingpor
    • 50 dkg felkockázott kajszibarack
    • 2 kanál étkezési keményítő

    Elkészítése:

    A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, a 2/3-ad részét kinyújtjuk és egy 24×22 cm-es sütőpapírral bélelt tepsibe borítjuk. A tojás fehérjét cukorral kemény habbá verjük, hozzáadjuk a pudingport, az apróra vágott barackot és az étkezési keményítőt.

    Összekeverjük és a tésztára egyenletesen elsimítjuk, majd a töltelékre reszeltjük a maradék tésztát. 180 fokos sütőben sütjük, majd amikor kihűlt szeleteljük. Porcukorral és lekvárral díszítjük.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá