Joghurtos-barackos pite recept

Hozzávalók:
- 300 g joghurt natúr
- 2 pohár cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 pohár étolaj
- 4 pohár liszt
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1,5 csomag sütőpor
- csipet só
- 820 g barack
A tepsi kikenéséhez
- 1 dkg Rama margarin
- 1 kiskanál liszt
Elkészítése:
A hozzávalók kimérését 150 grammos joghurtos pohárral végezzük. Egy tálba beleütjük a tojásokat, elkeverjük a vaníliás cukorral és a joghurttal, majd hozzáadjuk a cukrot és az olajat. Jól elkeverjük, majd hozzádolgozzuk egy kézi habverővel a lisztet és a sót, valamint a sütőport. Egy sűrű masszát kapunk.
A sütőt előmelegítjük 190 fokra. Egy kb 22×32 cm-es tepsit kikenünk Rama margarinnal és meghintünk liszttel. A barackokat felkockázzuk. A sütimasszát a tepsibe öntjük és rászórjuk a barackdarabokat.
Behelyezzük a sütőbe és 190 fokon 25 perc alatt szép pirosra sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük hogy a süti átsült -e.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »