Jenga süti vagy darálós keksz recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 40 dkg liszt
- 10 dkg zsír
- 15 dkg cukor
- fél sütőpor
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- csipet só
- 2 cs vaníliás cukor
- fél kk gyömbérpor
Elkészítése:
A lisztet a zsírral elmorzsoljuk, beletesszük a cukrot, a tojásokat, 1 cs vaníliás cukrot, a gyömbérport, a sütőpor és a sót, majd alaposan összegyúrjuk. Ha száraz lenne, mert a tojások kicsik, akkor egy kanál tejföllel lazíthatjuk.
A húsdarálóra rátesszük a speciális feltétet és a tésztát átdaráljuk rajta.
Sütjük 20 percig 180 fokon, majd vaníliás porcukorba hempergetjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.