Jégfelhő recept

Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összekeverjük, mintha piskótát készítenénk. Kizsírozott, lisztezett tepsiben 170 fokon megsütjük.
A krémhez a tojássárgáját kikeverjük a cukorral és a vaníliás cukorral, majd kanalanként hozzákeverjük a lisztet, majd lassan hozzáadjuk a tejet. Folyamatosan kevergetve sűrűre főzzük. Félrehúzzuk, és belekeverünk 15 dkg margarint.
A kihűlt krémet a tésztára kenjük.
A tetejére a habfixálóval felvert tejszínhabot simítjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.07.29. kedd
Különleges gyümölcsös és mediterrán levesek, fűszeres, mégis könnyen elkész
Tovább olvasom »
Készítsen egészséges ételt az egész családnak: A legjobb airfryer receptek (x)
A rohanó hétköznapokon minden szülő ismeri a kihívást: hogyan kerüljön gyor
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.28. hétfő
Olyan válogatást állítottunk össze, amely gyors, kiadós és finom fogásokat
Tovább olvasom »
50 év szabadságvágy – Mandoki Soulmates megakoncert (x)
31 évvel ezelőtt Leslie Mandoki történelmet írt, először h
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.25. péntek
A mai menü frissítő, kiadós és édesen zárul! Tökéletes választás a meleg ny
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.24. csütörtök
A mai napra egy tartalmas, mégis könnyed menüsort állítottunk össze, ami a
Tovább olvasom »