Isteni rombuszok recept
Elkészítése:
A piskótalapot előkészítjük, kikeverjük a krémet.
A 3 dl tejet, 3 ek étkezési keményítővel sűrűre főzök. A vajat a cukorral, géppel habosra keverem, és a dióval együtt hozzákeverem a kihűlt krémhez. A piskótalapon elterítem a krémet, és kenőkéssel eligazítom.
Közben egy lábasban vizet forralok, és a tojásfehérjét a cukorral, kevés citromlével kemény habbá verem gőz felett.
Azonnal a krémre kenem, csokireszelékkel megszórom, és hűvös, száraz helyre teszem. Pár óra múlva szép rombusz szeletekre vágom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

