Intelligens krémes recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 15 dkg margarin
- 15 dkg cukor
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 9 púpozott evőkanál liszt
- 1 cs sütőpor
- 7 dl tej
- 3 cs vaníliás cukor
Elkészítése:
A margarint alaposan kikeverjük 10 dkg cukorral és a vaníliás cukorral elektromos keverővel, majd a tojások sárgáját egyenként hozzáadva jól beledolgozzuk a masszába, majd felöntjük a tejjel és csomómentesre keverjük.
A tojások fehérjét a maradék cukorral kemény habbá verjük. A lisztben elkeverjük a sütőport.
A fehérjét a sárga masszához adjuk felváltva a liszttel és lazán összedolgozzuk.
Egy 24*22 cm-es tepsit kivajazunk és lisztezünk, vagy morzsázunk, majd a masszát beleöntjük.
150-160 fokon 70-80 perc alatt készre sütjük. A süteményt a tepsiben hűtjük ki, majd felszeleteljük és porcukorral hintve tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »