Intelligens krémes recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 15 dkg margarin
- 15 dkg cukor
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 9 púpozott evőkanál liszt
- 1 cs sütőpor
- 7 dl tej
- 3 cs vaníliás cukor
Elkészítése:
A margarint alaposan kikeverjük 10 dkg cukorral és a vaníliás cukorral elektromos keverővel, majd a tojások sárgáját egyenként hozzáadva jól beledolgozzuk a masszába, majd felöntjük a tejjel és csomómentesre keverjük.
A tojások fehérjét a maradék cukorral kemény habbá verjük. A lisztben elkeverjük a sütőport.
A fehérjét a sárga masszához adjuk felváltva a liszttel és lazán összedolgozzuk.
Egy 24*22 cm-es tepsit kivajazunk és lisztezünk, vagy morzsázunk, majd a masszát beleöntjük.
150-160 fokon 70-80 perc alatt készre sütjük. A süteményt a tepsiben hűtjük ki, majd felszeleteljük és porcukorral hintve tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »