Húsvéti keksz recept

Elkészítése:
Összekeverjük a tésztához valókat és fóliával letakarva ½ órára hűtőbe tesszük. Ezután kinyújtjuk, pogácsa szaggatóval kiszaggatjuk és megsütjük (7-8 perc alatt).
A krémhez kikeverjük a margarint a porcukorral és a tojáslikőrrel. Habzsákba töltjük és a kihűlt tésztára nyomjuk. Megszórjuk kevés zöld kókusszal és minden kekszre 2-3 tojáscukrot teszünk.
Tálalásig hűtőben tároljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »