Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Hólabda recept

Hólabda
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:
    Tésztához:

    • 40 dkg liszt
    • 20 dkg vaj
    • 3 ek cukor
    • 4  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
    • 1 cs sütőpor

    Tetejére:

    • 20 dkg porcukor
    • 20 dkg dió
    • 4  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje keményre vert habja
    • ízlés szerinti lekvár

    Elkészítése:

    A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd fél cm vastagra kinyújtjuk. Pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk.

    A cukrot, diót és a habot összekeverjük, majd kiskanállal mindegyik pogácsára teszünk. 170 fokos sütőben szép pirosra sütjük.

    Ha kihűltek akkor 2-2 darabot összeragasztunk lekvárral. Porcukorral megszórva tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá