Hólabda recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd fél cm vastagra kinyújtjuk. Pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk.
A cukrot, diót és a habot összekeverjük, majd kiskanállal mindegyik pogácsára teszünk. 170 fokos sütőben szép pirosra sütjük.
Ha kihűltek akkor 2-2 darabot összeragasztunk lekvárral. Porcukorral megszórva tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.