Hangyaboly recept
Elkészítése:
A tojások sárgáját a cukorral és margarinnal habosra kikeverem, majd hozzáadom a rumot, lisztes-sütőport és a fehérjék kemény habját.
Óvatosan összekeverem, hozzáöntöm a csokidarát és margarinnal kikent őzgerincformába simítom.Ebből a mennyiségből 2 darab őzgerinc lesz.
180 fokon tűpróbáig sütöm.Amikor kihűlt csokival leöntöttem és pirított mandulaszirommal meghintettem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

