Hamis Rigó Jancsi recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Drága
Hozzávalók:
Sárga lap:
- 3 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 kanál cukor
- 4 kanál liszt
- fél csg sütőpor
- 2 kanál olaj
- 2 kanál víz
Csokis lap:
- 6 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 kanál cukor
- 7 kanál liszt
- 2 kanál kakaópor
- fél cs sütőpor
- 2 kanál olaj
- 3 kanál víz
Krém:
- 2 cs csokis pudingpor
- 8 dl tej
- 4 kanál cukor
- 2 lap zselatin
Csokoládé a tetejére
- 1 tábla ét csoki
- 7 dkg margarin
- fél dl étolaj
- 5 dkg fehér csokoládé
Elkészítése:
Az egész tojásokat a cukorral olajjal vízzel habosra felverem, hozzáadom a sütőporos kakaós lisztet, összekeverem és sütőpapiros sütőlapon 170 fokon kisütöm.
A sárga tésztát ugyanígy készítem el. A sárga amikor kihűlt megkenem sárgabaracklekvárral.
Amikor a kakaós lap kisül, kettévágom és az egyik felét a piskótás lekváros lapra teszem. A pudingot a krémhez megfőzöm, amikor leveszem a tűzről beledobom a zselatint, majd a csokis lapra kenem és befedem a másik csokis lappal.
Gőz fölött megolvasztom a máz hozzávalóit, majd a tetejére öntöm. Díszítésnek fehér csokit reszelek rá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.