Hamis Rigó Jancsi recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Sárga lap:
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 kanál cukor
- 4 kanál liszt
- fél csg sütőpor
- 2 kanál olaj
- 2 kanál víz
Csokis lap:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 kanál cukor
- 7 kanál liszt
- 2 kanál kakaópor
- fél cs sütőpor
- 2 kanál olaj
- 3 kanál víz
Krém:
- 2 cs csokis pudingpor
- 8 dl tej
- 4 kanál cukor
- 2 lap zselatin
Csokoládé a tetejére
- 1 tábla ét csoki
- 7 dkg margarin
- fél dl étolaj
- 5 dkg fehér csokoládé
Elkészítése:
Az egész tojásokat a cukorral olajjal vízzel habosra felverem, hozzáadom a sütőporos kakaós lisztet, összekeverem és sütőpapiros sütőlapon 170 fokon kisütöm.
A sárga tésztát ugyanígy készítem el. A sárga amikor kihűlt megkenem sárgabaracklekvárral.
Amikor a kakaós lap kisül, kettévágom és az egyik felét a piskótás lekváros lapra teszem. A pudingot a krémhez megfőzöm, amikor leveszem a tűzről beledobom a zselatint, majd a csokis lapra kenem és befedem a másik csokis lappal.
Gőz fölött megolvasztom a máz hozzávalóit, majd a tetejére öntöm. Díszítésnek fehér csokit reszelek rá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »