Hamis mézes krémes recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 1 csomag mézes tortalap
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 20 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 1 kevés vanília aroma
- 1 citrom reszelt héja
- ét és fehér csoki bevonó massza
- 5 dl tej
Elkészítése:
A krémet az alapanyagokból elkészítjük. A margarint a cukorral habosra keverjük, az aromát és a citromhéjat is hozzáadjuk.
A pudingport sűrűre főzzük a tejjel. Amikor kihűlt a puding, a margarinos krémmel alaposan összedolgozzuk.
Az elkészült krémmel töltjük meg a 4 lapot. Tetejét fehércsokival vonjuk be és étcsokival csurgatjuk le.
Kb 1 óra kell a puhuláshoz és a dermedéshez. Szeletekre vágva tálaljuk.
Ezt is nézd meg: Alap mézes krémes recept
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.