Hamis mézes krémes

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább

Hozzávalók:

  • 1 csomag mézes tortalap
  • 2 csomag vaníliás pudingpor
  • 20 dkg margarin
  • 20 dkg porcukor
  • 1 kevés vanília aroma
  • 1 citrom reszelt héja
  • ét és fehér csoki bevonó massza
  • 5 dl tej

Elkészítése:

A krémet az alapanyagokból elkészítjük. A margarint a cukorral habosra keverjük, az aromát és a citromhéjat is hozzáadjuk.

A pudingport sűrűre főzzük a tejjel. Amikor kihűlt a puding, a margarinos krémmel alaposan összedolgozzuk.

Az elkészült krémmel töltjük meg a 4 lapot. Tetejét fehércsokival vonjuk be és étcsokival csurgatjuk le.

Kb 1 óra kell a puhuláshoz és a dermedéshez. Szeletekre vágva tálaljuk.

Ezt is nézd meg: Alap mézes krémes recept