Hamis lúdláb recept

Hozzávalók:
Piskóta:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 ek liszt
- 6 ek cukor
- 2 ek kakaópor
- 1 cs sütőpor
- 1 cs vaníliás cukor
Krém:
- 2 cs csokis pudingpor
- fél liter tej
- 20 dkg porcukor
- 25 dkg margarin
- 1 cs vaníliás cukor
- 2 ek kakaópor
Elkészítése:
A tojásokat a keverőtál üstjébe ütjük, hozzáadjuk a cukrot és kb 10 perc alatt keményre felverjük. A lisztben elkeverjük a sütőport, vaníliás cukrot és a kakaóport, majd lazán a tojásos masszához forgatjuk. Egy 26 cm-es formát kivajazunk és lisztezünk, a masszát belesimítjuk és 180 fokon tűpróbáig sütjük. Rácson kihűtjük.
A krémhez a pudingport a tejjel felfőzzük sűrűre. A margarint habosra keverjük a porcukorral, vaníliás cukorral és a kakaóporral, majd a kihűlt pudinggal alaposan összekeverjük.
A piskótát ketté vágjuk, megtöltjük a krémmel, majd az oldalát és a tetejét is bevonjuk. Ízlés szerint díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »