Hamis lúdláb recept
Hozzávalók:
Piskóta:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 6 ek liszt
- 6 ek cukor
- 2 ek kakaópor
- 1 cs sütőpor
- 1 cs vaníliás cukor
Krém:
- 2 cs csokis pudingpor
- fél liter tej
- 20 dkg porcukor
- 25 dkg margarin
- 1 cs vaníliás cukor
- 2 ek kakaópor
Elkészítése:
A tojásokat a keverőtál üstjébe ütjük, hozzáadjuk a cukrot és kb 10 perc alatt keményre felverjük. A lisztben elkeverjük a sütőport, vaníliás cukrot és a kakaóport, majd lazán a tojásos masszához forgatjuk. Egy 26 cm-es formát kivajazunk és lisztezünk, a masszát belesimítjuk és 180 fokon tűpróbáig sütjük. Rácson kihűtjük.
A krémhez a pudingport a tejjel felfőzzük sűrűre. A margarint habosra keverjük a porcukorral, vaníliás cukorral és a kakaóporral, majd a kihűlt pudinggal alaposan összekeverjük.
A piskótát ketté vágjuk, megtöltjük a krémmel, majd az oldalát és a tetejét is bevonjuk. Ízlés szerint díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

