Habos nuttelás süti recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Piskóta
- 5 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 ek liszt
- 5 ek kristálycukor
- 1 csomag sütőpor
Krém:
- 2 cs vaníliás pudingpor
- 7 dl tej
- 2 cs vaníliás cukor
- 2 ek kakaópor
- 15 dkg porcukor
- 12,5 dkg margarin
- kevés rum vagy rumaroma
- fél üveg mogyorókrém
- 1 cs cukrozott babapiskóta
Tetejére
- 2 dl habtejszín
- kakaópor
Elkészítése:
A piskótát elkészítjük. Még melegen megkenjük mogyorókrémmel és félre tesszük. A tejből és a pudingporból elkészítünk egy sűrűbb krémet, ha meghűlt hozzáadjuk a porcukrot, margarint, vaníliás cukrot, rumot és jó habosra kavarjuk.
Ketté vesszük a krémet és az egyik felébe kakaóport teszünk és jól összekeverjük. A mogyorókrémes rétegre rákenjük a vaníliás krémet, majd lerakjuk egy sor babapiskótával és ezt kicsit meglocsoljuk rummal. Rákenjük a kakaós krémet és végül a tejszínhabot. A tetejét megszórjuk kakaóporral. Egy éjszakára hűtőbe tenni és másnap szeletelni. Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »