Habos nuttelás süti recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Piskóta
- 5 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 ek liszt
- 5 ek kristálycukor
- 1 csomag sütőpor
Krém:
- 2 cs vaníliás pudingpor
- 7 dl tej
- 2 cs vaníliás cukor
- 2 ek kakaópor
- 15 dkg porcukor
- 12,5 dkg margarin
- kevés rum vagy rumaroma
- fél üveg mogyorókrém
- 1 cs cukrozott babapiskóta
Tetejére
- 2 dl habtejszín
- kakaópor
Elkészítése:
A piskótát elkészítjük. Még melegen megkenjük mogyorókrémmel és félre tesszük. A tejből és a pudingporból elkészítünk egy sűrűbb krémet, ha meghűlt hozzáadjuk a porcukrot, margarint, vaníliás cukrot, rumot és jó habosra kavarjuk.
Ketté vesszük a krémet és az egyik felébe kakaóport teszünk és jól összekeverjük. A mogyorókrémes rétegre rákenjük a vaníliás krémet, majd lerakjuk egy sor babapiskótával és ezt kicsit meglocsoljuk rummal. Rákenjük a kakaós krémet és végül a tejszínhabot. A tetejét megszórjuk kakaóporral. Egy éjszakára hűtőbe tenni és másnap szeletelni. Jó étvágyat hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »
Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »