Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Habos nuttelás süti recept

Habos nuttelás süti
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:
    Piskóta

    • 5 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 5 ek liszt
    • 5 ek kristálycukor
    • 1 csomag sütőpor

    Krém:

    • 2 cs vaníliás pudingpor
    • 7 dl tej
    • 2 cs vaníliás cukor
    • 2 ek kakaópor
    • 15 dkg porcukor
    • 12,5 dkg margarin
    • kevés rum vagy rumaroma
    • fél üveg mogyorókrém
    • 1 cs cukrozott babapiskóta

    Tetejére

    • 2 dl habtejszín
    • kakaópor

    Elkészítése:

    A piskótát elkészítjük. Még melegen megkenjük mogyorókrémmel és félre tesszük. A tejből és a pudingporból elkészítünk egy sűrűbb krémet, ha meghűlt hozzáadjuk a porcukrot, margarint, vaníliás cukrot, rumot és jó habosra kavarjuk.

    Ketté vesszük a krémet és az egyik felébe kakaóport teszünk és jól összekeverjük. A mogyorókrémes rétegre rákenjük a vaníliás krémet, majd lerakjuk egy sor babapiskótával és ezt kicsit meglocsoljuk rummal. Rákenjük a kakaós krémet és végül a  tejszínhabot. A tetejét megszórjuk kakaóporral. Egy éjszakára hűtőbe tenni és másnap szeletelni. Jó étvágyat hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá