Habos isler recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Elkészítése:
A tésztához a hozzávalókat összegyúrjuk, majd húsz percet hűtőben pihentetjük. Ezután 0,5 cm vastagságúra kinyújtjuk, és köröket szaggatunk, majd sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük.
A tésztát 180 fokon addig sütjük, még halvány barna nem lesz. A barnaságát a méz okozza. A korongokat hagyjuk kihűlni.
A korongok felét ezután bevonjuk az étolajjal hígított olvasztott csokoládéval, és hagyjuk dermedni.
A 4 tojásfehérjét egy tálba helyezzük, hozzáadjuk a porcukrot, és gőz felett kemény habbá verjük. A bevonatlan korongra tojáshabot helyezünk evőkanál vagy habzsák segítségével, majd a tetejére csokoládés korongot helyezünk.
A habos isler kalória és tápérték tartalma:
Kalória: 402 kcal
Fehérje: 6 g
Szénhidrát: 56 g
Zsír: 16 g
Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.
Fehérje: 6 g
Szénhidrát: 56 g
Zsír: 16 g
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.