Habos isler recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A tésztához a hozzávalókat összegyúrjuk, majd húsz percet hűtőben pihentetjük. Ezután 0,5 cm vastagságúra kinyújtjuk, és köröket szaggatunk, majd sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük.
A tésztát 180 fokon addig sütjük, még halvány barna nem lesz. A barnaságát a méz okozza. A korongokat hagyjuk kihűlni.
A korongok felét ezután bevonjuk az étolajjal hígított olvasztott csokoládéval, és hagyjuk dermedni.
A 4 tojásfehérjét egy tálba helyezzük, hozzáadjuk a porcukrot, és gőz felett kemény habbá verjük. A bevonatlan korongra tojáshabot helyezünk evőkanál vagy habzsák segítségével, majd a tetejére csokoládés korongot helyezünk.
A habos isler kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 6 g
Szénhidrát: 56 g
Zsír: 16 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »