Hozzávalók:
Tészta:
Töltelék:
Bevonat:
Elkészítése:
A tésztához a hozzávalókat összegyúrjuk, majd húsz percet hűtőben pihentetjük. Ezután 0,5 cm vastagságúra kinyújtjuk, és köröket szaggatunk, majd sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük.
A tésztát 180 fokon addig sütjük, még halvány barna nem lesz. A barnaságát a méz okozza. A korongokat hagyjuk kihűlni.
A korongok felét ezután bevonjuk az étolajjal hígított olvasztott csokoládéval, és hagyjuk dermedni.
A 4 tojásfehérjét egy tálba helyezzük, hozzáadjuk a porcukrot, és gőz felett kemény habbá verjük. A bevonatlan korongra tojáshabot helyezünk evőkanál vagy habzsák segítségével, majd a tetejére csokoládés korongot helyezünk.