Habkarika recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
- 7 dkg porcukor
- pár csepp ecet
Elkészítése: Ahány tojásfehérjéből készítjük annyiszor 7 dkg porcukrot adunk hozzá. A tojásfehérjéket fém tálba tesszük, hozzáadjuk a porcukrot és az ecetet. Gőz felett kemèny habbá verjük. Ezután nyomózsákba tesszük és sütőpapírral bélelt tepsibe köröket nyomunk.
80 fokos sütőben kb. 2 órán keresztül szárítjuk. Díszíthetjük olvasztott csokival.Ha színes habkarikát szeretnénk felverés közben
adjunk pár csepp ételszinezéket vagy szörpöt a habhoz.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.