Pudingos gyümölcstorta recept

Hozzávalók:
A tésztához:
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 18 dkg cukor
- 14 dkg liszt
- 10 dkg olvasztott vaj
A krémhez
- 1 csomag pudingpor (ízlés szerint)
- 0.5 l tej
- 2 evőkanál cukor
- A tetejére
- gyümölcs (ízlés szerint)
- gyümölcskocsonya
Elkészítése:
Egy gyümölcstorta formát kivajazunk és kilisztezünk. A sütőt kb. 180°-ra előmelegítjük. A tojásokat habosra verjük a cukorral. Hozzákeverjük a lisztet, majd az olvasztott vajat. Csomómentesen, jó alaposan összekeverjük. Előmelegített sütőben sütjük tűpróbáig.
Miután kihűlt a tészta, felfőzzük a pudingot a tejjel és a cukorral. A tésztát kitöltjük a pudinggal/ krémmel, és ízlés szerint gyümölcsökkel díszítjük. Ha kihűlt a puding, gyümölcskocsonyát főzünk a tetejére. Miután megdermedt a kocsonya a tetején, tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »