Pudingos gyümölcstorta recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
A tésztához:
- 4 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 18 dkg cukor
- 14 dkg liszt
- 10 dkg olvasztott vaj
A krémhez
- 1 csomag pudingpor (ízlés szerint)
- 0.5 l tej
- 2 evőkanál cukor
- A tetejére
- gyümölcs (ízlés szerint)
- gyümölcskocsonya
Elkészítése:
Egy gyümölcstorta formát kivajazunk és kilisztezünk. A sütőt kb. 180°-ra előmelegítjük. A tojásokat habosra verjük a cukorral. Hozzákeverjük a lisztet, majd az olvasztott vajat. Csomómentesen, jó alaposan összekeverjük. Előmelegített sütőben sütjük tűpróbáig.
Miután kihűlt a tészta, felfőzzük a pudingot a tejjel és a cukorral. A tésztát kitöltjük a pudinggal/ krémmel, és ízlés szerint gyümölcsökkel díszítjük. Ha kihűlt a puding, gyümölcskocsonyát főzünk a tetejére. Miután megdermedt a kocsonya a tetején, tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.