Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Pudingos gyümölcstorta recept

Pudingos gyümölcstorta
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:
    A tésztához:

    • 4 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 18 dkg cukor
    • 14 dkg liszt
    • 10 dkg olvasztott vaj

    A krémhez

    • 1 csomag pudingpor (ízlés szerint)
    • 0.5 l tej
    • 2 evőkanál cukor
    • A tetejére
    • gyümölcs (ízlés szerint)
    • gyümölcskocsonya

    Elkészítése:
    Egy gyümölcstorta formát kivajazunk és kilisztezünk. A sütőt kb. 180°-ra előmelegítjük. A tojásokat habosra verjük a cukorral. Hozzákeverjük a lisztet, majd az olvasztott vajat. Csomómentesen, jó alaposan összekeverjük. Előmelegített sütőben sütjük tűpróbáig.
    Miután kihűlt a tészta, felfőzzük a pudingot a tejjel és a cukorral. A tésztát kitöltjük a pudinggal/ krémmel, és ízlés szerint gyümölcsökkel díszítjük. Ha kihűlt a puding, gyümölcskocsonyát főzünk a tetejére. Miután megdermedt a kocsonya a tetején, tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá