Cseresznyés süti recept

Hozzávalók:
- 2 üveg magozott cseresznye
- 10 ek kristálycukor
- 15 ek búzadara
- 1 l tej
- 2 cs vaníliás pudingpor
- 4 ek kristálycukor
- babapiskóta
- csoki reszelék
Elkészítése:
A magozott cseresznyét leszűrjük, majd a felfogott gyümölcslevet kipótoljuk annyi vízzel, hogy 1 litert kapjunk belőle. Hozzákeverjük a kristálycukrot és a búzadarát, lassú tűzőn felfőzzük, amíg be nem sűrűsödik. Tűzről levéve hozzákeverjük az előzőleg lecsepegtetett cseresznyét. Egy közepes tepsit bevizezünk és a cseresznyés masszát egyenletesen elosztjuk benne. Tetejét babapiskótával befedjük. Tejből vaníliás pudingból és a kristálycukor hozzáadásával pudingot készítünk és még melegen piskóta tetejére öntjük. Csokireszelékkel megszórjuk a tetejét.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »