Cseresznyés süti

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 2 üveg magozott cseresznye
  • 10 ek kristálycukor
  • 15 ek búzadara
  • 1 l tej
  • 2 cs vaníliás pudingpor
  • 4 ek kristálycukor
  • babapiskóta
  • csoki reszelék

Elkészítése:
A magozott cseresznyét leszűrjük, majd a felfogott gyümölcslevet kipótoljuk annyi vízzel, hogy 1 litert kapjunk belőle. Hozzákeverjük a kristálycukrot és a búzadarát, lassú tűzőn felfőzzük, amíg be nem sűrűsödik. Tűzről levéve hozzákeverjük az előzőleg lecsepegtetett cseresznyét. Egy közepes tepsit bevizezünk és a cseresznyés masszát egyenletesen elosztjuk benne. Tetejét babapiskótával befedjük. Tejből vaníliás pudingból és a kristálycukor hozzáadásával pudingot készítünk és még melegen piskóta tetejére öntjük. Csokireszelékkel megszórjuk a tetejét.