Cseresznyés sütemény recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 üveg magozott cseresznye
- 10 ek.kristálycukor
- 15ek. búzadarab
- 1 l tej
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 4 ek kristálycukor
- babapiskóta
- csokoládéreszelék
Elkészítése:
A cseresznyét leszűrjük, a felfogott gyümölcslevet kipótoljuk annyi vízzel, hogy 1 litert kapjunk. Hozzákeverjük a kristálycukort és a búzadarát, majd lassú tűzön főzzük addig, amíg be nem sűrűsödik. A tűzről levéve hozzákeverjük a cseresznyét.
Egy közepes tepsit bevizezünk, és egyenletesen eloszlatjuk benne a cseresznyés masszát, majd a tetejét babapiskótával befedjük.
A tejből és a pudingporból a kristálycukor hozzáadásával pudingot készítünk, majd még melegen a piskóta tetejére öntjük. Csokireszelékkel megszórva tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »