Angyalszem recept
Hozzávalók:
- 40 dkg liszt
- 20-25 dkg cukor
- 20-25 dkg margarin
- 10-15 dkg kókuszreszelék
- 2 cs vaníliás cukor
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája - csipet só
- porcukor vagy tortabevonó
- meggy vagy lekvár
Elkészítése:
Lisztbe bele keverem a cukrot, sót, vaníliás cukrot és a kókuszreszeléket. Majd margarint és a tojást. Ezt jól össze kell dolgozni és egy fél órára be kell tenni a hűtőbe. Golyókat formálok és a közepébe lekvárt vagy meggyet teszek.Tepsit kibéleljük és előmelegített sütőbe helyezem. Ha megsült akkor tortabevonóba forgatom, vagy csak porcukrot szórok a tetejére.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »

