Angyalszem recept

Hozzávalók:
- 40 dkg liszt
- 20-25 dkg cukor
- 20-25 dkg margarin
- 10-15 dkg kókuszreszelék
- 2 cs vaníliás cukor
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- csipet só
- porcukor vagy tortabevonó
- meggy vagy lekvár
Elkészítése:
Lisztbe bele keverem a cukrot, sót, vaníliás cukrot és a kókuszreszeléket. Majd margarint és a tojást. Ezt jól össze kell dolgozni és egy fél órára be kell tenni a hűtőbe. Golyókat formálok és a közepébe lekvárt vagy meggyet teszek.Tepsit kibéleljük és előmelegített sütőbe helyezem. Ha megsült akkor tortabevonóba forgatom, vagy csak porcukrot szórok a tetejére.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »