Gyümölcsös süti recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
Piskótához:
- 6 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 ek cukor
- 6 ek liszt
Krémhez:
- 3 cs vaníliás pudingpor
- 7,5 dl tej
Tetejére:
- gyümölcsök ízlés szerint (én mangóval és meggyel készítettem)
- 5 zacskó piros zselatinpor
- 1 l tej
- kevés kristálycukor
Elkészítése:
A tojásokból és a többi hozzávalóból a szokásos módon közepes méretű piskótát sütünk. A krémhez a fejben felfőzzük a pudingporokat ízlés szerinti mennyiségű cukorral. Még melegen rákenjük a pudingot a piskótára. A zselatint feloldjuk a vízben kevés cukorral, majd alacsony lángon felolvasztjuk. Közben ha befőttet használunk lecsepegtetjük és kirakjuk vele a piskótát. Ha a zselatin már kezd dermedni akkor szép egyenletesen rásimítjuk a sütire és hagyjuk teljesen megdermedni. Kicsit hagyjuk még állni és lehet tálalni.
Jó étvágyat hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.