Gyümölcsös süti recept

Hozzávalók:
Piskótához:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 ek cukor
- 6 ek liszt
Krémhez:
- 3 cs vaníliás pudingpor
- 7,5 dl tej
Tetejére:
- gyümölcsök ízlés szerint (én mangóval és meggyel készítettem)
- 5 zacskó piros zselatinpor
- 1 l tej
- kevés kristálycukor
Elkészítése:
A tojásokból és a többi hozzávalóból a szokásos módon közepes méretű piskótát sütünk. A krémhez a fejben felfőzzük a pudingporokat ízlés szerinti mennyiségű cukorral. Még melegen rákenjük a pudingot a piskótára. A zselatint feloldjuk a vízben kevés cukorral, majd alacsony lángon felolvasztjuk. Közben ha befőttet használunk lecsepegtetjük és kirakjuk vele a piskótát. Ha a zselatin már kezd dermedni akkor szép egyenletesen rásimítjuk a sütire és hagyjuk teljesen megdermedni. Kicsit hagyjuk még állni és lehet tálalni.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »