Gyümölcsös süti recept

Hozzávalók:
Piskótához:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 ek cukor
- 6 ek liszt
Krémhez:
- 3 cs vaníliás pudingpor
- 7,5 dl tej
Tetejére:
- gyümölcsök ízlés szerint (én mangóval és meggyel készítettem)
- 5 zacskó piros zselatinpor
- 1 l tej
- kevés kristálycukor
Elkészítése:
A tojásokból és a többi hozzávalóból a szokásos módon közepes méretű piskótát sütünk. A krémhez a fejben felfőzzük a pudingporokat ízlés szerinti mennyiségű cukorral. Még melegen rákenjük a pudingot a piskótára. A zselatint feloldjuk a vízben kevés cukorral, majd alacsony lángon felolvasztjuk. Közben ha befőttet használunk lecsepegtetjük és kirakjuk vele a piskótát. Ha a zselatin már kezd dermedni akkor szép egyenletesen rásimítjuk a sütire és hagyjuk teljesen megdermedni. Kicsit hagyjuk még állni és lehet tálalni.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »