Epres habos recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 5 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 evőkanál liszt
- 5 evőkanál cukor
- 1 cs sütőpor
- eperlekvár
- eper
- 4 dl habtejszín
Elkészítése:
Az 5 tojásból piskótát sütünk,kihűtjük. Megkenjük eperízzel,majd nem túl sűrűn kirakjuk eperszemekkel.Kemény habbá verjük a habtejszínt. A habot a tésztára simítjuk. Néhány órára a hűtőbe tesszük, majd utána szeletelhető.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.