Epres-citromos csoda recept

Hozzávalók:
- 2 csomag glutén mentes babapiskóta
- 0,5 liter laktóz mentes hab tejszín
- 4 dl laktózmentes tejföl
- 4 citrom leve és reszelt héja
- 2 ek. porcukor – el is hagyható –
- 1 cs. bourbon vanílliás cukor
- 1 kg eper
- néhány mentalevél a díszítéshez
Elkészítése:
Habbá verem a tejszínt, belefacsarom a citrom levét, belereszelem a héját, hozzáadom a tejfölt és a porcukrot, a vaníliás cukrot és az eper kb. felét apróra vágva és mivel én szeretem keverek bele apróra vágott mentalevelet.
Az elkészült krémet babapiskótával rétegezem…..egy sor babapiskóta, egy adag krém, megint egy sor piskóta, megint krém!
A tetejét a maradék eperrel és apróra vágott mentalevéllel díszítem!
Ez egy nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető és nagyon finom desszert, így mindenkinek előszeretettel ajánlom! :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »