Epres-citromos csoda recept

Hozzávalók:
- 2 csomag glutén mentes babapiskóta
- 0,5 liter laktóz mentes hab tejszín
- 4 dl laktózmentes tejföl
- 4 citrom leve és reszelt héja
- 2 ek. porcukor – el is hagyható –
- 1 cs. bourbon vanílliás cukor
- 1 kg eper
- néhány mentalevél a díszítéshez
Elkészítése:
Habbá verem a tejszínt, belefacsarom a citrom levét, belereszelem a héját, hozzáadom a tejfölt és a porcukrot, a vaníliás cukrot és az eper kb. felét apróra vágva és mivel én szeretem keverek bele apróra vágott mentalevelet.
Az elkészült krémet babapiskótával rétegezem…..egy sor babapiskóta, egy adag krém, megint egy sor piskóta, megint krém!
A tetejét a maradék eperrel és apróra vágott mentalevéllel díszítem!
Ez egy nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető és nagyon finom desszert, így mindenkinek előszeretettel ajánlom! :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »