Epres-citromos csoda recept

Hozzávalók:
- 2 csomag glutén mentes babapiskóta
- 0,5 liter laktóz mentes hab tejszín
- 4 dl laktózmentes tejföl
- 4 citrom leve és reszelt héja
- 2 ek. porcukor – el is hagyható –
- 1 cs. bourbon vanílliás cukor
- 1 kg eper
- néhány mentalevél a díszítéshez
Elkészítése:
Habbá verem a tejszínt, belefacsarom a citrom levét, belereszelem a héját, hozzáadom a tejfölt és a porcukrot, a vaníliás cukrot és az eper kb. felét apróra vágva és mivel én szeretem keverek bele apróra vágott mentalevelet.
Az elkészült krémet babapiskótával rétegezem…..egy sor babapiskóta, egy adag krém, megint egy sor piskóta, megint krém!
A tetejét a maradék eperrel és apróra vágott mentalevéllel díszítem!
Ez egy nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető és nagyon finom desszert, így mindenkinek előszeretettel ajánlom! :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »