Barackos-pudingos kocka recept

Hozzávalók:
- fél kg leveles tészta
Krém:
- 1 ü felezett barackbefőtt
- 1 cs babapiskóta
- 1,2 l tej
- 3 cs vaníliás pudingpor
- ízlés szerinti mennyiségű cukor
Elkészítése:
A leveles tésztát elfelezzük és az egyik felét vékonyra kinyújtjuk, majd belesimítjuk egy közepes tepsibe. Erre szorosan rátesszük a babpiskótát, majd a lecsepegtetett barackot is rásorakoztatjuk.
A tejben felfőzzük a pudingporokat a cukorral, majd még melegen rásimítjuk a barackok tetejére.
A maradék tésztát kinyújtjuk, majd előre felkockázzuk a lapot, majd a pudingra tesszük, így könnyebb lesz hűlés után szeletelni.
180 fokra előmelegített sütőben szép pirosra sütjük, majd porcukorral hintve tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »