Barack pongyolában recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 60 dkg érett barack(akár konzerv is lehet)
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 8 dkg liszt
- 1,5 dl bor
- 2 dkg cukor
- 1 ek olaj
- zsiradék a sütéshez
Elkészítése:
A lisztet a borral, a két FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgájával, az olajjal és egy csipet sóval elkeverjük és a végén hozzáadjuk a cukorral felvert FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSok kemény habját. Ebbe a bortésztába mártjuk bele a félbevágott barackokat, majd forró zsiradékon piros-ropogósra sütjük. Fahéjas porcukorral meghintve, melegen tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.