Barack pongyolában recept

Hozzávalók:
- 60 dkg érett barack(akár konzerv is lehet)
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 8 dkg liszt
- 1,5 dl bor
- 2 dkg cukor
- 1 ek olaj
- zsiradék a sütéshez
Elkészítése:
A lisztet a borral, a két FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgájával, az olajjal és egy csipet sóval elkeverjük és a végén hozzáadjuk a cukorral felvert
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSok kemény habját. Ebbe a bortésztába mártjuk bele a félbevágott barackokat, majd forró zsiradékon piros-ropogósra sütjük. Fahéjas porcukorral meghintve, melegen tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »